Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2021 14:40
Guf for Top Seks-klubberne: Danny Ings nægter at forlænge

Southampton lykkes ikke med at forlænge med deres stjerneangriber Danny Ings, der har kontraktudløb til næste sommer.


28 årige Danny Ings har fået sin karriere tilbage på sporet, siden han i 2018 skiftede Liverpool ud med Southampton - først på leje og derefter permanent.

Den engelske angriber har scoret mål på samlebånd, og det har ikke overraskende gjort ham til et mere interessant emne blandt større, engelske klubber.

The Saints har endnu ikke modtaget nogle bud på Danny Ings, men det kan godt være, at dette vil ændre sig, efter det er kommet ud, at Ings netop har afvist en kontraktforlængelse.

Det er den troværdige The Atheltics journalist David Ornstein, der melder, at Ings, hvis aftale med The Saints udløber til næste sommer, har sagt nej til at binde sig med Southampton i håb om at lande en aftale med en større klub.

Ornstein tilføjer, at Southampton har intentioner om at beholde Ings frem til næste sommer, medmindre et uafviseligt bud skulle dukke op.

Ifølge Ornstein er man i øvrigt fortrøstningsfulde omkring Ings professionalitet, hvis det skulle lykkes klubben at beholde spilleren 2021/22 sæsonen ud.

Danny Ings har spillet præcis 100 kampe for Southampton med 46 mål og 10 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE