AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 15:51
Guf for Sancho: Tottenhams to venstre backs er ude med skader

Danny Rose er blevet skadet, og han er ikke i stand til at starte inde for Tottenham i morgen aften mod Dortmund.


En skade tvang Danny Rose til at udgå af søndagens Premier League-kamp mellem Tottenham og Leicester, og i stedet måtte Kyle Walker-Peters træde til, idet Ben Davies i øjeblikket er ude af stand til at spille grundet en skade.

Tirsdag formiddag var Tottenham-spillerne på træningsbanen inden onsdagens Champions League-opgør mod Dortmund, men Danny Rose deltog ikke, og overfor Sky Sports kan Mauricio Pochettino også fortælle, at englænderen i hvert fald ikke kan spille fra start i morgen aften.

- Det er umuligt for ham at starte inde. Vi skal undersøge i morgen tidlig, om han vil være i stand til at sidde på bænken, lyder det fra Tottenham-manageren.

Det er et sår på skinnebenet, der volder Danny Rose problemer i øjeblikket, og hans skade giver Mauricio Pochettino yderligere udfordringer på venstre back, hvor Ben Davies også er ukampdygtig for tiden.

Alternativet for den argentinske manager bliver sandsynligvis at starte med Jan Vertonghen på venstre back, hvor belgieren kommer på hårdt arbejde overfor Jadon Sancho i storform, mens Davinson Sánchez og Toby Alderweireld udgør det centrale forsvar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED