AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 16:20
Guendouzi imponerer Emery: Har mentaliteten til at blive en profil

Matteo Guendouzi har fra begyndelsen imponeret sin manager i Arsenal Unai Emery.


Arsenal offentliggjorde 11. juli 2018, at de havde købt det franske midtbanetalent Matteo Guendouzi i franske Lorient. Den 19-årige franskmanden har haft en godkendt første sæson i Premier League, hvor han har fået masser af spilletid.

At den unge franskmanden allerede på nuværende tidspunkt spiller en stor rolle på holdet kommer ikke bag på manager Unai Emery.

- Han har gjort det rigtig godt indtil videre. Vi så det allerede fra begyndelsen, da han ankom og tog del i pre-season, siger den spanske manager til Standard Sport.

Efter planen skulle Matteo Guendouzi havde deltaget i U19-EM med det franske landshold i sommeren 2018, men efter at have underskrevet sin kontrakt med The Gunners valgte han at melde fra til landsholdet. I stedet tog han til Arsenal for at være med i opstarten.

Derfor vidste Unai Emery også fra begyndelsen, at han havde hentet en speciel spiller til klubben.

- Han tog en stor beslutning i sommers, da han meldte fra til U19-landsholdet. I stedet fik han muligheden for at deltage i testkampene for førsteholdet. Han tilpasser sig hele tiden til holdet og ligaen, men han har gjort det godt. På sigt kan han meget vel blive en profil i Premier League. Han har i hvert fald mentalieteten til det, slutter Unai Emery.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED