Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:01:2022 12:44
Guardiola vil lave kæmpe sommersigning: Disse er på ønskelisten

Manchester City har været altdominerende i denne Premier League-sæson, og selvom det ligner et stille transfervindue i januar, så står de blåklædte klar med store planer for sommeren.


Efter salget af Ferran Torres er der færre rendyrkede angribere i Manchester City, og trods holdet ikke har haft de store problemer med at finde netmaskerne i indeværende sæson, vil Pep Guardiola og co. fremadrettet kigge efter en ny topangriber.
 
Selvom det ligner en stille januar rent transfermæssigt, så kan det blive en sommer, som de sent vil glemme i klubben. 
 
Ifølge ESPN har City stadig til hensigt at hente en ny angriber til sommer, og her er Harry Kane og særligt Erling Haaland stadig topfavoritterne hos Guardiola. 
 
Ydermere skriver det amerikanske medie, at en nuværende spiller som Raheem Sterling vil blive og kæmpe for sin plads, trods han tidligere på sæsonen var sat i forbindelse med et eventuelt skifte. 
 
David Ornstein, fodboldkorrespondent og journalist på The Athletic, melder, at City planlægger at holde møde med Haalands repræsentanter de kommende uger og måneder. De regerende mestre vil presse hårdt på for at sikre Haalands underskrift - en underskrift, der indebærer gigantiske summer
 
Ifølge Ornstein er den største trussel for City i den forbindelse Real Madrid, der også er ude efter den norske bomber.
 
Derudover tilføjer han Kane som et muligt sommerønske for City, hvis den engelske landsholdsangriber er tilgængelig til den tid.
 
Alexander Isak og Dusan Vlahovic kan også blive aktuelle, hvis planerne skulle ændres. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE