AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 09:36
Guardiola: VAR er f****** kedeligt at snakke om

Manchester Citys manager synes ikke, VAR er et interessant samtaleemne.


VAR kom i den grad i fokus, da Manchester City og Tottenham i onsdags mødtes i Champions League. Først blev Fernando Llorentes mål akkurat anerkendt, hvorefter City i de døende minutter fik underkendt et mål på grund af offside, hvilket i sidste ende sendte dem ud af turneringen.

På pressemødet forud for de to holds møde lørdag blev Pep Guardiola derfor også spurgt ind til VAR, men det er ikke et emne, spanieren er fan af at snakke om: 

- VAR er f****** kedeligt at snakke om. Sommetider hjælper det dig, andre gange gør det ikke. UEFA har lavet systemet for at hjælpe dommerne. Hvad kan jeg gøre ved det?, siger Guardiola ifølge Goal.com. 

Umiddelbart efter midtugens opgør var Guardiola ude og sige, at han fortsat støttede VAR, men han udtalte samtidig, at Llorente muligvis ramte bolden med hånden i forbindelse med 4-3-målet. 

VAR vil i næste sæson blive indført i Premier League, men det er altså ikke et emne, som Guardiola nyder at snakke om. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED