AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 09:12
Guardiola uenig med Sarri: Det her er Europas bedste hold

Chelsea-træner Maurizio Sarri kaldte for nyligt Manchester City det bedste hold i Europa, men det er Pep Guardiola ikke helt enig med italieneren i.


Der venter et brag af en kamp, når Manchester City og Chelsea i morgen tørner sammen på Etihad Stadium. Forud for opgøret har Chelsea-træner Maurizio Sarri været ude og rose the Citizens, som ifølge ham er det bedste hold i Europa.  

Den påstand er City-manager Pep Guardiola dog ikke helt enig i. Han mener i stedet, at Europas bedste hold spiller i Spanien, men der er ikke tale om Guardiolas hjerteklub, FC Barcelona: 

- Det bedste hold i Europa er Real Madrid, siger han forud for opgøret ifølge Football London. 

- De har vundet Champions League de seneste tre sæsoner, og de er med afstand det bedste hold. 

Guardiolas kommentar må siges at være lidt overraskende, da Real Madrid ikke ligefrem har haft den bedste sæson i den hjemlige liga. Her har de efter 22 spillerunder hele otte point op til FC Barcelona, mens det samtidig er blevet til seks nederlag. 

Braget mellem Manchester City og Chelsea sparkes i gang kl. 17.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED