Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 16:25
Guardiola tager det fulde ansvar: Dette er årsagen til vores svage start

Manchester City-træneren tager ansvaret på egne skuldre og knokler på at finde en løsning på sæsonstartens problemer for Manchester City.


Man vinder fodboldkampe ved at score mål, så når de mangler, opstår der problemer. Faktisk anser Pep Guardiola Manchester Citys scoringskrise som holdets største problem lige nu, og den catalanske manager tager selv det fulde ansvar for, at The Cityzens mangler skarphed lige nu.

Sidste sæson lavede City hele 102 mål, men i denne sæson er det kun blevet til 10 i sæsonens indledende otte kampe. 

- Det er manageren, der er årsag til det. Jeg bliver nødt til at finde en måde at åbne for scoringen på. Jeg må finde en måde at tilpasse vores kvaliteter, for de samme spillere kan lave andre bevægelse og være i form såvel som ude af form fra sæson til sæson, fortæller Guardiola før onsdagens kamp mod Olympiakos.

- Spillerne ønsker at score mere, så jeg må finde en måde, så vi kan finde tilbage til samme niveau som i tidligere sæsoner. Vi har nok spillere til, at vi burde score mere, og vi kommer også til at gøre det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED