Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:08:2021 08:43
Guardiola svarer Klopp: Så tag os i retten

Pep Guardiola svarer tilbage til Jürgen Klopp efter tyskerens udtalelser om de store transfers.


Jürgen Klopp udtalte i går, at han ikke kunne forstå, hvordan nogle af de rivaliserende klubber kunne betale så mange penge for spillere efter en pandemi, som har været hårdt økonomisk for fodboldklubberne.

Det gælder bl.a. Manchester City efter købet af Jack Grealish for £100 millioner, mens der er også er snart om, at de vil hente Harry Kane for omkring £150 millioner.

Nu svarer Pep Guardiola tilbage.

- Nogle ejere vil lave overskud, så de investerer ikke i holdet, mens vi investerer i holdet. Før i tiden var der kun to store klubber. Nu er der Chelsea med Abramovich og vores klub med Sheikh Mansour. De vil investere i fodbold. Hvad er problemet i det? Vi har begrænsninger ved Financial Fair Play, og hvis de ikke er enige med vores investeringer, så må de tage os i retten, siger Pep Guardiola ifølge GOAL.

- Vi købte Grealish, fordi vi solgte spillere for £60 millioner, så i sidste ende har vi brugt £40 millioner. Vi følger reglerne. Vores ejere vil selvfølgelig ikke tabe penge, men de vil investere.

- For mange år siden vandt Manchester United mange titler, fordi de brugte flere penge end alle andre. Kan I huske det? Dengang kunne Manchester City ikke gøre det, fordi de ikke havde de ejere, som vi har i dag, lyder det fra Guardiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE