AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 18:28
Guardiola: Silva er en af de bedste nogensinde

David Silva sprudlede i Manchester Citys 3-1-sejr over Bournemoth. Spanske Pep Guardiola er særdeleshed begejstret for midtbanespilleren, og han påpeger, at Silva er en af de bedste, han nogensinde har set.


Manchester City ser uhyggeligt stærke ud igen i år. David Silva, der er anfører for The Citizens, var meget iøjnefaldende i klubbens sejr over Bournemouth, der samtidigt var spanierens kamp nummer 400 i City-trøjen.

Pep Guardiola var ikke sen til at rose midtbanegeneralen efter kampen.

- Han er en af de bedste, jeg nogensinde har set. Han spillede virkelig godt. I denne type kampe, hvor modstanderen står dybt og efterlader så små rum, er han utroligt god, siger manageren.

Guardiola og resten af City-manskabet skal sørge for at nyde spanieren, eftersom denne sæson er hans sidste for Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED