AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 10:30
Guardiola: Shakhtar-kampen er vigtigere end Manchester-derbyet

Pep Guardiola anser onsdagens Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk som en finale.


De fleste Manchester City-tilhængere vil nok ikke være enige med Pep Guardiolas seneste udtalelser om, at Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk er vigtigere end en sejr over lokalrivalerne fra Manchester United på søndag.

Det mener Guardiola dog, at den er, eftersom de engelske mestre satte sig selv i en spidsfindig situation ved at tabe point til Lyon i årets første Champions League-kamp.

- Alle kampe er vigtige, og du bliver nødt til at evaluere. Den vigtigste kamp er kampen mod Shakhtar, fordi det er den næste kamp, og fordi det er en finale, sagde Guardiola forud for aftenens kamp.

- Efter vi tabte point til Lyon er samtlige Champions League-kampe en finale for os. Vi har en stor chance for at kunne tage et stort skridt mod knockout-spillet, og efterfølgende har vi tre-fire dage til at tænke på United.

Guardiola har altså fuld fokus på hjemmekampen mod Shakhtar Donetsk, som The Cityzens besejrede 3-0 i Ukraine. På papiret virker aftenens kamp på Etihad altså som en smal sag, men Manchester City har snart ikke vundet en hjemmekamp i Champions League i et år.

Alligevel foretrækker Guardiola dog at spille på Etihad Stadium.

- Vi føler os mere komfortable på hjemmebane end udebane, og jeg foretrækker at spille her frem for i Donetsk, sagde Guardiola. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED