Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola på vej mod kæmpe kontrakt?

Af Emil Plovgaard
17.06.2024 Kl. 08:43

Manchester City forbereder et stort kontrakttilbud til klubbens nuværende manager, Pep Guardiola.

Det skriver Daily Mirror.

I øjeblikket tjener den spanske manager 175 millioner kroner om året på Etihad Stadium. En gage, han kan se frem til at få forbedret væsentligt, lyder det.

Den tidligere Barcelona-boss har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester City.

I løbet af sidste uge bød City-ejer, Sheikh Mansour, Guardiola velkommen til sit eget hjem, hvor der var sat et møde op.

Klubben fra den blå del af Manchester vil efter sigende gøre alt, hvad den kan, for at holde på Guardiola.

Hos Manchester City er der en fornemmelse af, at fodbolddirektør, Txiki Begiristain, vil følge trop, såfremt Guardiola en dag forlader klubben.

Der ligger i øjeblikket en tung sky over klubben, som er sigtet for 115 regelbrud af økonomisk karakter af Premier League.

Guardiola har dog fået forsikring på, at klubben er uskyldig og vil kæmpe sin sag. For to år siden lykkedes det City at blive frikendt ved Den Europæiske Sportsdomstol, efter at man oprindeligt var blevet udelukket af UEFA som følge af brud på Financial Fair Play-reglerne.

Klubben har vundet Premier League for fjerde gang i træk, hvilket er rekord i Englands bedste række.

For 12 måneder siden vandt Manchester City en historisk treble i form af Champions League, Premier League og FA Cuppen som den blot anden engelske klub i historien. Kun Manchester United havde formået det samme i 1999.

Fire stjerner kan være på vej væk fra Manchester City denne sommer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce