Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 08:36
Guardiola om travlt program: Træthed er ikke en undskyldning

Manchester City har ikke haft meget tid til at restituere mellem kampene, men ifølge Pep Guardiola er det ingen undskyldning for at ikke at levere.


Manchester City besejrede onsdag aften Borussia Mönchengladbach i Budapest, men allerede i dag lørdag skal de i aktion igen, når de møder West Ham i den tidlige kamp. 

Tidligere har vi set flere eksempler på managers, der har brokket sig over så travle kampprogram, men den galej hopper Pep Guardiola ikke ombord på:
 
- Vi landede i England torsdag eftermiddag, så vi har haft to dage, mens West Ham har haft seks. Er det en undskyldning for ikke at levere? Slet ikke, siger han og uddyber. 
 
- Det er en udfordring, men også et privilegie. Hvis folk tænker, at det er hårdt, kan de ikke være her i klubben.
 
- Træthed er ikke en undskyldning. 
 
Manchester City er da også rigtig godt kørende frem mod lørdagens opgør. Det er således blevet til sejr i de seneste 19 kampe i alle turneringer. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED