AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 10:52
Guardiola om Liverpools succes: Det var os der satte standarden

Manchester City-manager Pep Guardiola mener, at hans hold bærer en del af fortjenesten for Liverpools succes, idet City har presset dem til at forbedre sig.


Manchester City har under Pep Guardiola de seneste to sæsoner vundet Premier League to gange i træk, hvor klubben har fået henholdvist 100 og 98 point, det højeste nogensinde. 

I denne sæson ser Liverpool dog ud til at nå omtrent samme antal point - hvis de altså forsætter kursen nogenlunde. Jürgen Klopps tropper har nemlig vundet hele 16 ud af 17 ligakampe. 

Ifølge Guardiola, er det dog ikke noget, han regner med kommer til at fortsætte på længere sigt. 


Læs også:Cornelius udgik skadet i skuffende Gattuso-debut

- Jeg tror, det ville være for svært at fastholde 100 eller 98 point i tre eller fire år. Jeg ville ikke tænke på det i starten af sæsonen, men jeg troede vi måske ville være i stand til at gøre det igen. Da vi ankom her, var standarden 85 point for at vinde Premier League. Nu skal man have næsten 100 point, siger Guardiola ifølge The Mirror. 

På den front mener City-manageren, at Liverpool har lidt at takke hans mandskab for. 

- Sådan hjalp vi Liverpool til at tage det skridt, til at købe utrolige spiller, og nu er det det niveau, man skal nå. Alle de hold, der er bag Liverpool, vi ved, vi skal nå 100 point. Før skete det ikke, og det var vi grunden til. 


Læs også:Frank om ny Brentford-sejr: Sikke en præstation

- I 11 år var der ingen, der vandt to titler i træk, og så gjorde vi det, ved at vinde 14 kampe i træk i sidste sæson. På grund af det, siger folk nu, at vi ikke er gode, men jeg kan ikke glemme, hvad det her hold har gjort. 


Læs også:Brøndby-træner: Tre point vil betyde rigtig meget

Læs også:Thomasberg: Esbjerg-kamp bliver definerende

Læs også:Pukki-scoring da Norwich satte en stopper for Leicesters sejrsstime


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED