Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:11:2019 20:59
Guardiola om hårdt juleprogram: Må smide mine spillere i køleskabet

Pep Guardiola og Manchester City-spillerne får ikke meget tid til at restituere mellem kampene i det hårde juleprogram.


For nyligt rykkede rettighedshaverne i Premier League rundt på Manchester Citys kampprogram i december. Dette betyder, at de nu blot har 44 timer mellem kampene mod Wolves og Sheffield United den 27. og 29. december.

Manchester City kæmper hårdt med at følge med Liverpool i toppen af Premier League og samtidig jagter de tiltrængt succes i Champions League. Derfor fornøjer det tætte kampprogram ikke Guardiola, som har svært ved at se, hvordan han skal få sine spillere klar på blot 44 timer.

- Send spillerne i køleskabet. Jeg joker ikke. "Gå hjem, åbn køleskabet og bliv der i 48 timer. Så ses vi på Etihad Stadium", sagde en spøgefuld Guardiola ifølge Independent, da han blev spurgt ind til, hvordan han vil holde sine spillere klar.

- Når jeg åbner åbner køleskabet for at lave en omelet, kan jeg måske tale med mine spillere.

- Men ud over det, så er der intet, vi kan gøre. Det er, hvad det er. Jeg accepterer denne forretning (Premier League, red.). Nogle gange er det godt, nogle gange er det ikke.

- Vi vil arbejde hårdere og organisere os bedre for at klare det, men jeg er bekymret for spillerne. Folk er ligeglade med spillerne.

- Siden jeg kom hertil, er det samme sket hver sæson. TV-stationerne bestemmer i disse situationer.

Guardiola tilføjer, at han godt kan lide programmet over julen og glæden den skaber hos tilhængere verden over.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED