Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 16:30
Guardiola om Agüero: Fortjener fair fremtidssnak

Sergio Agüeros kontrakt udløber til sommer, og Pep Guardiola lægger op til, at Manchester City vil lade fremtiden være op til stjernen selv


Med hele 255 mål siden ankomsten fra Atlético Madrid i 2011 har Sergio Agüero for længst skrevet sig ind i Manchester Citys historiebøger, og han indtager også en sikker førsteplads på listen over klubbens mest scorende spillere i historien.

Men om det bliver til meget mere end dette, ser ud til stadig at være usikkert. Ifølge City-manager Pep Guardiola har Agüero, der har været skadet i den seneste måned, nemlig stadig ikke meddelt om han gerne vil forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer.

- Han vil give os sin beslutning (om kontrakten, red.). Han er stadig ikke i bedste form. Han har haft en lang skade, udtaler Guardiola ifølge ESPN.

- Derefter har han syv måneder til at vise sit værd. Han fortjener en fair samtale med klubben om hvad der er bedst, både for ham og klubben. Jeg har været heldig som manager at arbejde sammen med utrolige spillere. Dem er han en af, tilføjer spanieren.

Manchester City møder, stadig uden Agüero, Burnley lørdag. Der er kickoff på Etihad kl. 16.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED