AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 15:22
Guardiola: Manchester City har ikke fået succes på grund af pengene

Det flyver med beskyldninger om snyd i økonomien hos Manchester City netop nu, men det er ikke pengenes skyld, at klubben har fået så stor succes, mener Pep Guardiola.


Gennem det seneste årti er der blevet pumpet milliarder af kroner ind i Manchester City, og the Citizens har udviklet sig en magtfaktor i både engelsk og europæisk fodbold.

Afsløringer fra Football Leaks viser sig, at det ikke er sket på helt sandfærdig vis, og det blev Pep Guardiola blandt andet forholdt på dagens pressemøde forud for Champions League-kampen mod Shakhtar onsdag aften.

Den spanske manager udtrykte her sin fulde tillid til Manchester City, mens han ikke ville give pengene skylden for klubbens store succes.

- Jeg stoler på klubben, og hvad den har gjort. Vi vil følge reglerne. Jeg er helt ærlig. Hvis folk siger, at det (succesen, red.) handler om penge, accepterer vi det, men det synspunkt er komplet forkert, sagde Pep Guardiola ifølge Ian Ladyman, der er fodboldredaktør for Daily Mail.

Manchester City er en af de klubber i Europa, som gennem de seneste 10 år har brugt flest penge på at købe nye spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED