Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 17:16
Guardiola: Mahrez må ikke overreagere ved manglende spilletid

Pep Guardiola er glad for Riyad Mahrezø præstationer for Manchester City, men manageren ønsker, at offensivspilleren slapper mere af.


Guardiola støtter Riyad Mahrez i at dække hullet for skadede Leroy Sané, men han ser gerne, at Mahrez er mere rolig, når han ikke bliver valgt til startopstillingen for Manchester City.

Mahrez har været en positiv historie for Manchester City i denne sæson, hvor han allerede er noteret for 3 assists og samtidig åbnede målkontoen i onsdagens kamp i Champions League mod Shakhtar Donetsk.

I april afslørede Sportsmail, at den algeriske landsholdsspiller åbent havde ytret utilfredshed med manglende spilletid i City – Guardiola ønsker, at denne utilfredshed bliver holdt internt.

- Han elsker at spille fodbold – han elsker at være i kontakt med bolden. Tage bolden og have det sjovt med den. Måske er det en dum detalje, men jeg kan lide det, siger Guardiola ifølge Daily Mail.

- Han har kvalitet. Måske er den eneste ting, han er nødt til at forbedre, at han skal være mere afslappet, når han ikke spiller. Kun det. Resten er top.

- Når han spillede i sidste sæson, spillede han godt, undtaget de første par kampe, men det er normalt.

- Der er ingen tvivl om, at vi har brug for kvaliteten og især mentaliteten. Specielt hvor konkurrenceminded han er, har overrasket mig meget, sluttede Pep Guardiola.

Manchester City spiller deres næste kamp i morgen, lørdag, klokken 16.00 hjemme mod Watford i Premier League – om Guardiola vælger at starte med Riyad Mahrez, vil tiden vise.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED