AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 11:24
Guardiola: Liverpool sagde ikke engang tak for vores Guard of Honour

Pep Guardiola havde god grund til at være begejstret torsdag aften, selvom hans mandskab måtte give Liverpool en Guard of Honour inden kampstart.


Manchester City slog de nykronede mestre fra Liverpool, og de slog dem overbevisende, selvom The Reds var kommet for at tage kampen op med The Cityzens.

Sådan oplevede Pep Guardiola det i hvert fald, for som Manchester City-træneren selv siger, var Liverpool-spillerne så fokuserede før kampstart, at de ikke engang anerkendte Manchester Citys Guard of Honour.

- Det var en vigtig sejr. Jeg så vores Guard of Honour, og hvordan Liverpool-spillerne arbejdede indvendigt. De var fokuserede, og de sagde ikke engang tak for gestussen, fordi de var så koncentrerede, sagde Guardiola efter 4-0 sejren.

- Liverpool-truppen har drukket mange øl i løbet af ugen, men i aften dukkede de op uden øl i blodet, og det er derfor, jeg giver os så meget kredit for sejren.

Liverpool-spillerne sagde måske aldrig direkte tak for den Guard of Honour, som Manchester City gav dem, men om det er kutyme, skal vi ikke kunne sige. Der er til gengæld de Liverpool-fans, der ville sige, at gestussen var noget halvhjertet.

En spiller som Bernardo Silva undlod eksempelvis helt at klappe, da Liverpool-truppen passerede forbi, men stod i stedet trodsigt stille.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED