AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 08:34
Guardiola kapitulerer: Det er skørt og dumt at tro vi kan indhente Liverpool

Trods sejren over Burnley tirsdag har Manchester City-træneren ikke selv særligt meget tiltro til, at man kan lukke hullet til Liverpool.


Manchester City forkortede midlertidigt distancen til Liverpool på førstepladsen til otte points efter tirsdagens sejr til Burnley, men The Reds har onsdagens kamp mod Everton i hånden.

Derfor kan Jürgen Klopp & Co. igen udbytte føringen til 11 points med en sejr i Merseyside-derbyet, og derfor kan Pep Guardiola slet ikke se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre at indhente Liverpool i titelkampen.

- Med den distance, vi har til Liverpool, ville det være skørt at tænke på titlen, sagde Guardiola efter tirsdagens sejr over The Clarets.

- Som alle andre også siger, så er vi ude af titelkampen. Vi fokuserer kun på os selv og den næste kamp, og det er dumt at spekulere i, hvor mange sejre vi skal bruge for at lukke hullet.

Manchester City havde ellers held med at indhente et stort forspring sidste sæson for til sidst at lade sig krone som mestre igen, men Guardiola har ikke stor tiltro til, at man kan gentage successen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED