AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:04:2019 08:57
Guardiola: Jeg støtter Solskjær

Manchester City-træneren har stor sympati for rivalernes træner.


Ole Gunnar Solskjær gennemgår sin første svære periode som Manchester United-træner,  men selvom Pep Guardiola og Manchester City håber på at gøre ondt værre for lokalrivalerne i aftenens opgør, så har spanieren stor sympati for nordmandens situation.

En stribe dårlige resultater kulminerede søndag i et en skrækkelig præstation i 4-0 nederlaget til Everton, hvilket har rejst spørgsmålstegn ved,  hvorvidt Ole Gunnar Solskjær faktisk var den rette mand.

- Vi som trænere får aldrig tid, siger Guardiola i Solskjærs forsvar.

- Jeg forstår udmærket godt hans position. Vi er alene, jeg er alene, så jeg har fuld forståelse for dét, han gennemgår.

Men som Guardiola konstaterer,  så er det en del af trænerjobbet konstant at være under luppen af kritikere.

- Det er før sket for mig, og det er sket for trænere verden over. Vi kan opretholde jobbet, hvis vi vinder,  gør vi ikke, er vi i fare,  siger Guardiola.

- Sådan er realiteterne, og vi må acceptere det. Sådan er det, men jeg er helt på hans side, og jeg støtter ham, ærligt talt. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED