AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 16:31
Guardiola: Jeg kan godt lide VAR

Ovenpå sidste weekends kritik slår Pep Guardiola nu fast, at han godt kan lide VAR.


Manchester City havde domineret størstedelen af opgøret mod Tottenham i sidste weekend, og til sidst lykkedes det endelig Gabriel Jesus at bringe de forsvarende mestre foran med 3-2.

Men scoringen blev underkendt af VAR, og manager Pep Guardiola var efterfølgende ude med kritik af systemet.

På pressemødet inden søndagens møde med Bournemouth slår spanieren dog fast, at han godt kan lide VAR, fordi det sikrer retfærdighed.

- Jeg kan godt lide VAR, fordi det sikrer retfærdighed. Dette er første sæson. Det hjælper med at blive mere fair over for dommerne. Jeg tror, at det bliver godt til sidst. Jeg har haft samme holdning hele tiden. Jeg støtter teknologien. Men under processen er der brug for justeringer.

- Det er emotionelt, når man scorer et mål på denne måde. Hans (Jesus' red.) reaktion var normal. Han var ikke vred. Reaktionen fra Tottenham-spillerne viste, at de ikke vidste, hvorfor det blev underkendt. De accepterede, at det var et mål.

- Vores spilleres reaktion var normal. Vi er nødt til at fortsætte. Det er ovre, og vi skal videre, lyder det fra Guardiola.

Indkøbet João Cancelo har endnu ikke været i aktion for Manchester City efter skiftet fra Juventus, men det kan meget vel blive tilfældet mod Phillip Billing og co.

- Han kan spille. Han er klar. Han ser, hvad vi gerne vil til træning, til møder, og når vi analyserer. I morgen kan han komme til at spille.

Opgøret spilles klokken 15.00 dansk tid på Vitality Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED