AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 20:42
Guardiola: Jeg er langt fra historiens bedste træner

Pep Guardiola har deltaget i det populære YouTube-segment Web's Most Searched Questions.


Flere af os har formentlig set diverse kendisser verden over deltage i det populære YouTube-segment The Web's Most Searched Questions.

Her får udvalgte kendisser plancher med indledende spørgsmål stukket i hånden, hvor de sidste formuleringer i spørgsmålet skal rives væk med et stykke tape og herefter svares på.

Manchester Citys træner Pep Guardiola har netop deltaget i segmentet og svaret på en række spørgsmål om ham selv.

Et af spørgsmålene lød: Er Pep Guardiola den bedste fodboldtræner i historien?

Guardiola mødte spørgsmålet med et lumsk smil, hvorefter han ydmygt nedtonede sin egen status som træner.

- Absolut ikke. Selvfølgelig ikke.

- Trænere, der er med til at ændre en vis kultur i en klub, er de største. Arrigo Sacchi ændrede hele trænerfilosofien i Italien, Johan Cruyff ændrede hele måden at tænke fodbold på i både Ajax og Barcelona, og Sir Alex Ferguson tog Manchester United til et helt nyt niveau.

Pep Guardiola nævner i samme ombæring en aktiv - og rivaliserende træner - som et godt bud.

- José Mourinho har også vundet så meget i forskellige ligaer.

- Jeg har selvfølgelig også vundet mange titler som træner, og jeg kan måske være med i feltet, men jeg synes ikke kun, at det handler om titler og trofæer. Det handler om at ændre alt rundt om klubben til det bedre.

Pep Guardiola svarede også i segmentet, at han bruger fritiden på golf og biograffilm og at hans største øjeblik i fodboldverdenen var, da det i en tidlig alder gik op for ham, at han var blevet en fast del af Barcelonas førstehold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED