AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 09:34
Guardiola hepper på Bayern München i aften

Pep Guardiola håber, at hans gamle arbejdsgiver går videre i stedet for Liverpool.


Tre engelske hold er videre til kvartfinalen i Champions League, men Pep Guardiola håber ikke på, at tallet er blevet til fire, når onsdagens ottendedelsfinaler er færdigspillede.

For Pep Guardiola brugte tre sæsoner i München, og den spanske træner har stadig en vis forkærlighed for det tyske storhold, der i aften byder Liverpool velkommen på Allianz Arena.

- Jeg beklager overfor det engelske folk, men jeg ønsker, at Bayern går videre, sagde Guardiola efter 7-0 nedslagtningen af Schalke 04.

- Jeg er en del af kluben. Jeg havde tre utrolige år der, elsker München og har mange venner der.

Manchester City-træneren er glad for, at de engelske hold er velrepræsenteret i kvartfinalerne af dette års Champions League-turnering, men Guardiola så også gerne, at Spanien og Tyskland stadig havde hold med i slutspillet.

- De tyske og de spanske hold er vant til at komme til finalen, så denne sæson er en overraskelse. Forhåbentligt kan Barcelona også gå videre mod Lyon, selvom det er dejligt for engelsk fodbold, at tre hold, og måske Liverpool, er videre, fortalte Guardiola. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED