AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 22:02
Guardiola fralægger sig ansvar: Ny City-kaptajn vælges af spillerne

Manchester Citys anfører fra sidste sæson, Vincent Kompany, er som bekendt stoppet i klubben. Det betyder, at anførerbindet skal skifte ejermand. Noget utraditionelt har Pep Guardiola valgt at lade spillerne vælge den nye anfører.


En anfører er dén, der går forrest. En leder på holdet. Sådan en mand har Manchester City mistet i Vincent Kompany. Til den kommende sæson skal en ny anfører vælges, og det plejer at være managerens opgave.

Den spanske Pep Guardiola har dog valgt en ny form for ledelsesstil. Den karismatiske manager har valgt at lade spillerne vælge den nye anfører.

City-spillerne kan dermed ikke være utilfredse med valget, nu hvor de selv har indflydelse på det.

David Silva var anfører for City i klubbens seneste træningskamp mod West Ham, men det endelig anfører bliver ikke valgt, før spillerne vender tilbage fra sommerpausen.

- Spillerne vil vælge den nye anfører, når vi alle sammen er samlet. Når de alle er tilbage, vil vi afholde et møde, hvor de skal vælge, hvem den nye anfører skal være, siger Guardiola ifølge FourFourTwo.

Kevin De Bryune har udtalt, at han med glæde påtager sig ansvaret, hvis han bliver tilbudt bindet.

- Hvis holdet eller klubben ønsker mig som kaptajn, så vil jeg med glæde påtage mig rollen. Men det er noget, hele holdet bør snakke om. Snakken vil blive taget, når alle er tilbage. Der er en masse spillere, der mangler efter Copa America, og Mahrez er stadigvæk med i Africa Cup of Nations, siger De Bryune.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED