AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2020 09:13
Guardiola forsvarer titelforsvar: Liverpool ville vinde alle ligaer i år

Pep Guardiola har været ude og forsvare deres titelforsvar i denne sæson og kalder Liverpool for fænomenale.


Efter en lang mesterskabsduel var det Manchester City, der i sidste sæson kunne løfte trofæet efter at have vundet ligaen med ét point foran Liverpool.

I denne sæson ser Liverpool ud til at løbe med mesterskabet, da de efter 23 kampe fører med 16 point over Manchester City, og The Reds har spillet en kamp færre.

Til trods for denne føring mener Pep Guardiola ikke, at Manchester Citys titelforsvar har været dårlig.

- Det, som dette hold (Manchester City, red.) har opnået de seneste to sæsoner, har været utroligt. Hvad sker der med Premier League-mestre, når de begynder at smide point? De ryger ned i tabllen, men det har vi ikke gjort, siger Guardiola og tilføjer:

- Liverpool bliver tydeligvis Premier League-mestre, men de ville være mestre i Spanien, Italien og Tyskland. De ville være mestre alle steder efter 23 kampe - 22 sejre og en uafgjort.

- I Spanien ville vi være et eller to point efter førerholdet, og det samme ville vi være i Tyskland og Italien, men Liverpool har bare været fænomenale. Det må vi acceptere og lære ud fra, lyder det fra Guardiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED