Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 15:01
Guardiola-forlængelse bringer Messi tættere på Premier League

Pep Guardiolas kontraktforlængelse frem til 2023 ser nu ud til yderligere at sætte skub i rygterne om Lionel Messis mulige skifte til Manchester City


Efter lang tids rygter, valgte Pep Guardiola endelig denne uge at sætte sin underskrift på Manchester Citys tilbud om en ny kontrakt. Det betyder, at spanieren vil være at finde på Etihad frem til 2023, og det kan også vise sig at blive afgørende for en af sommerens største transfersagaer. 

For ifølge The Times betyder Guardiolas forlængelse nemlig, at udsigterne til at se Lionel Messi i Manchester er blevet markant forbedrede. Argentinerens kontrakt med FC Barcelona ender som bekendt til sommer, og han kan derfor allerede skrive under med en ny klub til januar. 

Messi har aldrig lagt skjul på sin beundrelse for Guardiola, som han tidligere delte særdeles succesfulde stunder med på Camp Nou. Og så sent som i indeværende uge har superstjernen endnu engang luftet sin utilfredshed med tingenes tilstand i den catalanske storklub.

The Times fortæller videre, at Manchester City-ejeren, Sheikh Mansour, har indvilliget i at stille ekstra penge til rådighed efter denne sæson, hvis Pep Guardiola mener, at nyindkøb kan forstærke den nuværende trup. 

I første omgang skal The Citizens dog i morgen på en svær opgave ude mod José Mourinhos Tottenham. Der er kickoff kl. 18.30. 

 

VIND FOOTBALL MANAGER 2021 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED