Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 11:59
Guardiola forklarer fravalg af Agüero

Pep Guardiola valgte i går at starte Gabriel Jesus på Manchester Citys angrebsposition i stedet for Sergio Agüero i kampen mod Crystal Palace.


Gabriel Jesus startede inde for Manchester City efter at have fundet en god rytme med det brasilianske landshold i landskampspausen.

Den unge angriber fortsatte sin stime med at score, hver gang han starter inde i denne sæson, da han headede åbningsmålet ind i 2-0 sejren over Crystal Palace på Selhurst Park.

Før landskampspausen scorede han mod Everton, men var derefter på bænken mod Dinamo Zagreb og Wolves.

Sergio Agüero, der har døjet med en skade, har brugt landskampspausen på at restituere, da han ikke var udtaget til Argentinas landshold.

Manchester Citys spanske manager Pep Guardiola har forklaret valget af Gabriel Jesus, skriver Manchester Evening News.

- Vi har to utrolige angribere, og Sergio er så vigtig for denne klub. Gabriel kom tilbage fra Brasilien, Sergio var uden rytme og træning i 10 dage, derfor tog jeg den beslutning, men begge er vigtige, sagde Pep Guardiola.

- Når Sergio spiller, så spiller han på et højt niveau, og når Gabriel spiller, så spiller han på et godt niveau. Beslutningen om, hvem der spiller, bedyrer på mange, mange ting.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED