Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 17:18
Guardiola før ny Champions League-mulighed: Exit var mit ansvar

Manchester City røg skuffende ud til Lyon i kvartfinalerne i sidste sæsons Champions League-turnering, og manager Pep Guardiola erkender sit ansvar for skuffelsen


De drømmer om Champions League-trofæet i Manchester City, men skuffende exits mod Liverpool, Tottenham og Lyon i de sidste tre sæsoner har betydet, at The Citizens aldrig er nået helt til vejs ende i verdens største klubturnering. 

Onsdag tager City hul på en ny udgave hjemme mod FC Porto, og Guardiola - der er i sidste år af sin kontrakt - tager inden da sin del af ansvaret for 1-3 nederlaget til Lyon i august. 

- Det var et hårdt øjeblik. Jeg følte mig ansvarlig for det. Klubben og spillerne kæmpede så meget - men jeg kunne ikke få dem over linjen. Jeg følte mig ansvarlig, mens jeg så kampen. Vi spillere ikke dårligt, men vi var ikke gode nok, udtaler spanieren ifølge Goal.

- Realiteten er, at alle hold og managere må drømme og have høje forventninger, men vi har ikke præsteret på det rette niveau.

- Jeg har så ondt af spillerne, men nu er det en ny mulighed, og vi begynder forfra igen, tilføjer Guardiola.

Udover FC Porto er Manchester City også i gruppe med Olympiakos og Marseille. Der er kampstart på Etihad onsdag kl. 21. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED