AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 14:38
Guardiola: Ederson er vores bedste straffesparksskytte

Efter gårsdagens opgør mod Sheffield United afslørede Pep Guardiola, at Ederson er holdets bedste straffesparksskytte.


Gabriel Jesus brændte i går et straffespark for Manchester City, men brasilianeren er ikke den eneste City-spiller, der har oplevet det i indeværende sæson. 

Sergio Agüero og Raheem Sterling har således også misset for the Citizens, hvilket nu har fået Pep Guardiola i tænkeboks over, hvem der skal bære ansvaret fra 11-meterpletten. 

Det fortalte han efter gårsdagens opgør, mens han også afslørede, hvem der, overraskende nok, er Manchester Citys bedste straffesparksskytte: 

- Ederson er den bedste. Tro mig. Han er den bedste straffesparksskytte, vi har. Han er så rolig, siger Guardiola ifølge Goal

Manchester City-fansene råbte da også på Ederson, da City skulle tage sparket, og målmanden er klar til at påtage sig opgaven: 

- Jeg er ikke sikker på, at jeg får lov, men jeg er god til straffespark. Hvis Pep beder mig om det, så er jeg klar. Jeg håber, det sker, for jeg elsker at score. 

Trods det brændte straffespark formåede Manchester City at vinde med 1-0. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED