Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 07:55
Guardiola: Det knuser mit hjerte at have bænket denne spiller

Det gør Pep Guardiola ondt, at han ikke kan finde plads til at bruge en af sine unge spillere.


Det knuser Pep Guardiolas hjerte, at han ikke har været i stand til at give Eric Garcia mere spilletid i denne sæson. Det indrømmer Manchester City-træneren gerne, selvom man må sige, at han har sine gode grunde til at lade være.

Hidtil har Garcia kun fået ni optrædener i denne sæson i alle turneringer, men når ens midterforsvar bestående af Ruben Dias og John Stones kun lukker tre mål ind i 16 kampe, går man ikke bare ind og fjerner det momentum.

Derudover står det også klart, at Garcia forlader Etihad Stadium for FC Barcelona til sommer på en fri transfer. Dermed ryger yderligere incitament til at bruge ham, selvom det gør Guardiola ondt, da han føler, den unge spanier var klubbens bedste forsvarer efter lockdown sidste sæson.

- Garcia er som en søn for mig. Efter lockdown i sidste sæson var han vores bedste forsvarer, og han lavede aldrig en fejl og spillede i kvartfinalen af Champions League, fortæller Guardiola ifølge Goal.

- Han skal spille i Barcelona, og det siger noget om, at han ikke er nogen gennemsnitlig spiller. Han blev ikke valgt til de seneste to kampe, og det knuste mit hjerte. Det er svært for alle trænere, og det er svært at sætte sig ind i, hvor svært det er for os at skulle fravælge nogen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED