AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 14:20
Guardiola: Derfor elsker jeg at være manager

Manchester City-manageren giver i et nyt interview et indblik i, hvad det vil sige at være manager i en fodboldklub.


Pep Guardiola har vundet alt, hvad der er at vinde som klubtræner. Tre nationale mesterskaber i Spanien med FC Barcelona, tre nationale mesterskaber i Tyskland med Bayern München, Champions League og VM for klubhold, ligesom i denne sæson jagter sin anden nationale titel i England med Manchester City.

Trods sin store succes har Pep Guardiola ingen planer om at dropper trænergerningen foreløbig. Han elsker nemlig at være manager.

- Det bedste ved at være manager er, når du finder en spillestil der virker og du får den ført ud i livet på et fodboldhold. I sidste ende er trofæer og titler noget, der følger med, men jeg har største glæde ved at forestille mig en spillestil og få den ført ud i livet, siger den spanske manager til Soccer AM´s Tubes og uddyber:

- Det er den største tilfredsstillese og årsagen til at jeg er manager. Jeg nyder udfordringen der er, når modstanderen spiller på en bestemt måde og du skal finde løsninger til at slå dem. Det er fantastisk, siger han.

Og Pep Guardiola lægger ikke skjul på, at han også har været heldig at træne nogle af verdens bedste hold i sin trænerkarriere.

- Jeg ser mig selv som en god manager, men jeg har naturligvis også været så heldig at træne tre fantastiske hold. Barcelona, Bayern München og her i City. Det er tre fantastiske klubber med fantastiske spillere og et fantastisk setup, som giver optimale rammer for mig og spillerne, slutter Pep Guardiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED