AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 17:38
Guardiola afviser vintertransfers: Ikke brug for nye spillere

Pep Guardiola forklarer på fredagens pressemøde, at han ikke forventer nye spillere i vinterens transfervindue.


Transfervinduet er åbent og dermed kører rygterne også i højeste gear. Premier League-klubberne bliver dagligt sat i forbindelse med nye spillere og særligt topholdene bliver meldt interesseret i mulige forstærkninger.

Det gælder også Manchester City, men ifølge manager Pep Guardiola skal klubbens fans ikke forvente den store aktivitet på Etihad denne vinter.

- Tidligere har vi købt spillere i januar, men det er ikke ensbetydende med, at det sker hvert år, forklarede den spanske manager på fredagens pressemøde.

Den tidligere Barcelona- og Bayern-München-manager lagde især vægt på, at når han køber nye spillere er det med forventningen om, at de kan udvikle sig og blive en profil over fem til seks år. Det er ikke altid muligt at hente sådanne spillere midt i sæsonen:

- Jeg er tilfreds med den trup, jeg har til rådighed nu. Vi har fået spillere tilbage fra skader og der er derfor ikke brug for at hente spillere ind på den korte bane. Vi har derfor beslutet at fortsætte med de samme spillere, som vi indledte sæsonen med, slutter Pep Guardiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED