AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 16:58
Guardiola afviser: De Bruyne har ingen frikøbsklausul

Pep Guardiola fortalte for nyligt i et interview, at Kevin De Bruyne har en frikøbsklausul på 1,8 milliarder, men det passer ikke.


 - Den anden dag mødte jeg hans forældre, og pludselig forstår du, hvorfor børnene er blevet, som er de blevet, når man møder deres forældre. Han er en fantastisk dreng. Hans frikøbsklausul er på £223 millioner, så jeg beklager, han er ikke til salg.

Sådan udtalte Manchester City-manager Pep Guardiola sig for nyligt om Kevin De Bruyne, da han blev interviewet af den tidligere Real Madrid-angriber Jorge Valdano. 

Udtalelsen fik stor opmærksomhed fra diverse medier, da den åbnede op for, at De Bruyne kunne forlade Manchester City, hvis en klub valgte at aktivere hans frikøbsklausul. 

Guardiola blev derfor også spurgt ind til udtalelsen på dagens pressemøde, men her slog han fast, at han blot nævnte et hypotetisk beløb:

 - Jeg kender ikke noget til nogen frikøbsklausul. Jorge Valdano spurgte, om jeg ville sælge ham for £223 mio., og jeg sagde nej. 

- Det er min personlige mening. Her i England er der ikke nogen frikøbsklausuler. Du er nødt til at forhandle med klubben. 

- Jeg tror ikke, han har en frikøbsklausul. 

Den kreative belgier er for tiden ude med en skade, men ifølge Guardiola går det godt med hans genoptræning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED