AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 21:45
Guardiola afviser: Arsenal har ikke efterspurgt Arteta endnu

Mikel Arteta skulle være blandt kandidaterne til at overtage trænerjobbet hos Arsenal, men klubben har endnu ikke anmodet om Manchester City-assistenten.


Det kan godt være, Arsenal ønsker at udnævne Mikel Arteta til klubbens kommende træner, men er det tilfældet, så har de endnu ikke reageret.

Pep Guardiola insisterer i hvert fald på, at hans assistenttræner ikke har modtaget nogle henvendelser fra The Gunners endnu.

- Der har ikke været nogle henvendelser for Arteta. Har jeg snakket med ham om hans fremtid? Nej. Ønsker jeg, at han bliver? Ja, lød svaret fra Manchester City-træneren til fredagens pressemøde.

Arteta skulle angiveligt være blandt kandidaterne til den ledige trænerpost på The Emirates, ligesom den 37-årige spanier også skulle være et muligt mål for Everton, der torsdag fyrede Marco Silva.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED