AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 16:30
Guardiola afslører: Troede Silva ville floppe i Manchester City

Pep Guardiola regnede ikke med, at David Silva ville blive en succes i Manchester City, da midtbanespilleren skiftede til klubben.


David Silva forlod i 2010 Valencia for at søge lykken i Manchester City, hvilket viste sig at være en rigtig god idé. Midtbanespilleren har siden ankomsten været en af de største profiler i Premier League, mens han samtidig har opnået legendestatus i den lyseblå del af Manchester. 

Det er dog ikke alle, der havde set den komme, at spanieren ville blive en succes hos the Citizens. Pep Guardiola afslører således, at han troede, at Silva ville få det svært i den bedste engelske række: 

- Jeg troede ikke, at han ville blive en stor succes, da han er en teknisk spiller. Med mit billede af England set udefra tænkte jeg, at han ville lide i Premier League, men jeg er glad for, at jeg tog fejl siger Guardiola ifølge Sky Sports.

- Du kan sagtens have én god sæson, men at have næsten 10 af dem er fantastisk. For fansene og for mig er det et privilegie, hvad han har gjort for denne klub. Spillere som ham har hjulpet klubben med at etablere sig i Premier League og i Europa. 

Silva har kontraktudløb med Manchester City næste sommer, og den kreative spanier har allerede annonceret, at han forlader klubben til den tid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED