AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 18:15
The Guardian erfarer: Chelsea skruer op i ræset for Wilfried Zaha

Chelsea er klar til at tage interessen i Crystal Palaces Wilfried Zaha et skridt op. Det skriver The Guardian.


Frank Lampard ønsker at styrke sine offensive muligheder, og han er derfor klar til at sætte ekstra hårdt ind på Wilfried Zaha allerede i næste måned.

Lampard har fået et budget på 150 millioner pund, og efter Chelseas 2-1-sejr tirsdag aften mod Lille forsikrede manageren om, at han ønsker at forstærke offensiven efter salget af stjernen Eden Hazard i sommer.

Chelsea er dog klar over, at det ikke bliver nemt at forstærke sig i januar, hvor de også rygtes til at være opsatte på at hente deres tidligere spiller Nathan Aké, der begår sig bedst i forsvarsspillet.

Wilfried Zaha har angiveligt en pris fastsat af Palace på 80 millioner pund, og de er determineret på ikke at acceptere en lavere pris end denne.

Chelsea følger desuden Dortmunds Jadon Sancho, CSKA Moskvas Fyodor Chalov, Lyons Moussa Dembele og Red Bull Leipzis Timo Werner, men det forventes, at de er noget besværligere at hente i januar end Wilfried Zaha.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED