AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 15:09
Grund til bekymring? Chelsea-profil er igen skadet

Chelsea kan igen være uden N'Golo Kanté, når de møder Norwich i morgen.


Chelsea-stjernen N'Golo Kanté pådrog sig i slutningen af den forgangne sæson en knæskade, der blandt andet holdt ham ude af sidste Premier League-spillerunde.

Franskmanden formåede dog at blive klar til Europa League-finalen mod Arsenal, men undervejs i Chelseas pre-season meddelte englænderne, at den arbejdssomme midtbanespiller var rejst hjem til London for at pleje den førnævnte knæskade, som på daværende tidspunkt stadigvæk voldte ham problemer. 

Skaden betød også, at Kanté blot fik få minutter på banen i åbningskampen mod Manchester United, men Chelseas seneste to kampe har budt på fuld spilletid til franskmanden. 

Nu er den dog gal igen. På pressemødet forud for opgøret mod Norwich kunne Frank Lampard fortælle, at Kanté er tvivlsom: 

- N'Golo Kanté har en ankelskade, som han har båret rundt på hele ugen. I løbet af de næste 24 timer finder vi ud af, om han bliver klar til opgøret, udtaler Lampard på dagens pressemøde. 

Det var tydeligt, at Chelsea savnede Kanté i opgøret mod Manchester United, og det vil være rigtig skidt, hvis de igen må undvære midtbanespilleren. 

Lampard fortæller samtidig, at Antonio Rüdiger endnu ikke er klar til at komme i aktion, men han håber på at have tyskeren til rådighed, når Sheffield United venter om en uges tid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED