AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 16:04
Grov anklage mod Solskjær: Hævdes at stå bag korruption

Ole Gunnar Solskjær og Jim Solbakken bliver af en norsk journalist anklaget for korruption.


I fodboldverdenen er det helt normalt at have gode kontakter, men der findes mange måder at have kontakter på, og ikke alle er lige gode. Nu rettes der skarp kritik mod Ole Gunnar Solskjær.

Det er en journalister fra det norske medie, Josimar, som oldtrafford.dk har talt med, der beskylder Ole Gunnar Solskærs og nordmandens bedste ven, Jim Solbakken, for korruption.

Solskjær og Solbakken har arbejdet tæt sammen i mange år, og de har blandt andet drevet en agentvirksomhed sammen. Den har Solskjær dog været tvunget til at trække sig ud af, men Manchester United-manageren har stadig et meget nært forhold til Solbakken, der arbejder som agent.

I en række tilfælde har Ole Gunnar Solskjær hentet spillere til sine klubber, hvor Jim Solbakken har haft mere end finger med i spillet, og det møder nu stor kritik fra Håvard Melnæs, som gennem lang tid har beskæftiget sig med emnet. Han finder det problematisk, at United-manageren læner sig så meget op af sin bedste ven.

- Men hvis du ser på resultaterne af handlerne i Cardiff, så er alle Solbakkens spillere totalt mislykkedes rent sportsligt. Solskjærs opgave var at undgå nedrykning med Cardiff. I den sammenhæng er købet af tre helt unge norske spillere ret uforklarligt. Og det efterlader et billede af, at Solskjær intet overblik har over transfermarkedet, når han hele tiden må have hjælp af sin bedste ven.

- Udover det er det rent faktisk også i direkte strid med den norske forvaltnings- og offentlighedslov. Den slags handler med ”nært relaterede” er i værste fald korruptionssager – i bedste fald meget problematiske, siger Håvard Melnæs til oldtrafford.dk.

Han beskriver desuden, hvordan Josimar er blevet nægtet adgang til at interviewe Ole Gunnar Solskjær efter at have udgivet kritiske artikler om den norske manager.

Ydermere fortæller han, at Josimar har været i stand til at dokumentere påstandene mod Jim Solbakken, og at mediet har hørt langt værre ting om venneparret, som mediet dog ikke har kunnet finde dokumentation på.

Da Odion Ighalo senest blev hentet til Manchester United, var det også med en lille indblanding fra Jim Solbakkens side. Ighalos agent er Atta Aneke, som er forretningspartner med Solskjærs bedste ven.

Du kan læse hele interviewet med den norske journalist, som oldtrafford.dk har lavet her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED