AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 11:39
Grønt lys: Sané-afløser er klar på City-skifte

Manchester City har identificeret Mikel Oyarzarbal som afløser for Leroy Sané, og den 22-årige spanier er angiveligt selv klar på skiftet.


Manchester City kan meget vel blive nødsaget til at sælge Leroy Sané allerede denne vinter, så de forsvarende engelske mestre er derfor godt i gang med at planlægge, hvordan man bedst erstatter tyskeren.

Det skriver The Athletic.

For Sanaé, der nu kun har 18 måneder tilbage på sin kontrakt, er ikke det mindste tættere på at forlænge sin kontrakt med Manchester City, og jo kortere tid på kontrakten, desto stærkere står Bayern München i en forhandling med The Citizens.

The Athletic erfarer derfor, at Manchester City planlægger at hente den 22-årige spanske winger Mikel Oyarzabal, som i øjeblikket brillierer for Real Sociedad. Rygterne opstod allerede denne sommer, og spilleren er angiveligt selv klar på skiftet.

Kilder tæt på Oyarzabal antyder i hvert fald over for The Athletic, at den 22-årige venstrekant kun venter på at få en opringning fra Pep Guardiola og Manchester City om, at de ønsker at signe ham.

Oyarzabal har ifølge en række andre medier en frikøbsklausul på €60 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED