Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 19:33
Grønt lys givet: Tottenham rykker tættere på Leipzig-stjerne

Tottenham er angiveligt I førersædet til at hente RB Leipzigs talentfulde midtbanespiller til sommer.


Tottenham er angiveligt I førersædet til at hente RB Leipzigs talentfulde midtbanespiller, Marcel Sabitzer, til sommer.

Østrigeren har leveret bundsolide præstationer for Leipzig gennem de seneste sæsoner, efter at være skiftet hertil fra Rapid Wien i 2014.

Men sandsynligheden for, at Sabitzer nu igen må skifte klub, er stor. Hans kontrakt udløber nemlig i sommeren 2022.

Ifølge tidligere artikler fra tyske medier, kan Sabitzer efter sigende hentes for omkring 30 millioner pund.

Nu kan klubbens sportsdirektør, Markus Krösche, endvidere berette, at forhandlingerne om en kontraktforlængelse er brudt sammen.

Sportsdirektøren er godt klar over, at der nu vil være stor interesse fra andre klubber for Sabitzers tilgængelighed, inklusiv fra Tottenham og Arsenal.

- Han har gennemgået en fremragende udvikling. Det kan andre klubber ikke have undgået at lægge mærke til, siger Krösche og fortsætter.

- Jeg kan ikke lide at udpege nogen bestemt klub, men Marcel Sabitzer har udviklet sig godt. Jeg har også kontakt med ham uden for banen. Han går til rollen som anfører ekstremt godt og har modnet sig endnu mere som person, siger sportsdirektøren.

Ifølge Sport BILD er Tottenham længst fremme i køen til at hente den 26-årige østriger. José Mourinho skulle være en stor beundrer af Leipzig-spilleren og en sommeraftale ser overvejende sandsynlig ud.

Ifølge den tyske avis har Leipzig allerede forberedt sig på Sabitzers afgang, da de har hentet en erstatning ind. Han ankom allerede i vinterens transfervindue, og han hedder Dominik Szoboszlai.

Szoboszlai kom til fra søsterklubben, RB Salzburg, mens også Arsenal var inde i billedet i forhold til hans underskrift.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED