Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2021 21:35
Griezmann vender tomlen ned til Premier League: Vil kun til denne klub

Barca-stjernen vil ikke skifte land.


FC Barcelona er på jagt efter at reducere lønudgifterne betragteligt, og i den forbindelse spiller franske Antoine Griezmann en væsentlig rolle.

Offensivspilleren har endnu ikke formået at leve op til de store forventninger på Camp Nou siden ankomsten i sommeren 2019, og hans arbejdsgiver har ikke lagt skjul på, at deres veje formentlig skilles inden længe.

Griezmann har tiltrukket sig interesse fra Paris Saint-Germain samt en række topklubber i England, men han har kun øje for én destination.

Den Barcelona-baserede avis Sport skriver, at Griezmann har fortalt klubben, at han kun vil forlade Camp Nou, hvis det betyder et gensyn med Atlético Madrid, hvor han spillede fra 2014 til 2019.

Barcelona har dog, ifølge Marca, ikke været i stand til at nå til enighed med Los Rojiblancos på trods af forhandlinger de seneste dage, der skulle gå på en byttehandel mellem Griezmann selv og Saul Niguez.

Atlético Madrid skulle dog være meget interesseret, for træner Diego Simeone leder efter en spiller, der kan aftage nogle af byrderne fra Luis Suárez.

Griezmann er nummer to på lønningslisten hos FC Barcelona, kun overgået af Lionel Messi.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE