Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

Af Morten Bruun Jørgensen
18.11.2023 Kl. 13:20
Thomas Gravesen er nu igen kommet med sin holdning til et vigtigt valg på det danske landshold.

Efter Danmarks kamp mod San Marino i oktober gav Thomas Gravesen et bemærkelsesværdigt interview til tipsbladet.dk, hvor han langede ud efter flere spillere på landsholdet. 

Nu gør den tidligere landsholdsspiller det igen. 

Denne gang er det Christian Eriksen, som får en hård medfart af Gravesen, og det er selvom, at Manchester United-spilleren slet ikke spillede mod Slovenien. 

Til tipsbladet.dk fortæller Gravesen nemlig, at han var rigtig glad for at se midtbanesammensætningen med Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg og Christian Nørgaard. 

– I går havde vi en midtbane, hvor alle tre gik til den. Det er ikke sådan noget, at nu skal jeg rende ned til højre back for at få fat i bolden. De ting, vi har set fra Christian Eriksen, hvor han søger det. Nej. De tre blev derinde i motoren og tog de kampe og slag, der skulle tages. De overvandt dem rent fysisk en mod en. Vi vandt på midten, og det gjorde, at vi var dominerende, lyder det fra Gravesen. 

 

var _bp = _bp||[]; _bp.push({ “div”: “Step-network_98699962”, “obj”: {“id”:”39764″,”width”:”16″,”height”:”9″,”video”:”1458616″} });

Han mener også, at landstræner Kasper Hjulmand bør sætte Christian Eriksen på bænken, fordi landsholdet spiller bedre uden ham. 

– Det giver noget stof til eftertanke omkring ét: hvordan man sætter holdet op. To: hvordan man får Christian Eriksen implementeret, hvis han er god nok. I øjeblikket er han ikke god nok til det. Christian Eriksen er ikke dygtig nok i øjeblikket til at spille på det danske landshold, og det er bare facts. 

Eriksen måtte melde afbud til denne landsholdsamling grundet en skade. Han var ellers netop begyndt at spille mere regelmæssigt og godt for Manchester United. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

2. Bizar situation: Nation skal tabe for at komme med til EM

3. Medie: Chelsea og Manchester City risikerer nedrykning fra Premier League

4. Et tidligt bud: Her er dit EM-hold, Hjulmand

5. Muligt chokskifte: Tidl. Chelsea-flop tilbage til Premier League?

Annonce