Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen ryster på hovedet over Hjulmand

Af Emil Plovgaard
18.06.2024 Kl. 15:01

Danmark havde favoritværdigheden, da Kasper Hjulmands tropper søndag aften indledte EM-slutrunden med en kamp mod Slovenien.

Men trods et føringsmål fra Christian Eriksen efter 17 minutters spil, lykkedes det Slovenien at udligne mod slutningen af kampen.

Efter kampen var det især de sene udskiftninger, der kom i fokus, da Danmark inden da havde tabt momentum, efterhånden som anden halvleg gik.

Kasper Hjulmand er uenig i den massive kritik fra flere eksperter, heriblandt den DR- og Tipsbladet-tilknyttede ekspert Thomas Gravesen.

En kommentar fra Danmarks landstræner, som nu har skabt grobund for ny kritik. Endnu en gang er det Thomas Gravesen, der udtaler sig ganske skarpt om Hjulmand.

– Jeg synes, det efterlader os med spørgsmål. Hvad er det, der er faktuelt forkert? Sidder han og kigger på en statistik? En statistik, der siger, at vores back eller midtbanespiller løbet så og så langt?

– Jeg sidder og ser kampen med øjnene og ser, at det kan godt være, at vi løber nok rundt, men det virkede ikke. Den måde, Danmark præsenterede sig på i anden halvleg, siger Gravesen til Tipsbladet.

Kasper Hjulmand og de danske landsholdsdrenge får en ny mulighed for at bevise sig, når det torsdag aften gælder en ny kamp i gruppespillet, denne gang mod England i Frankfurt.

Her kan du se, hvad Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, tjener i løn.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce