AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 11:25
Græsset er ikke altid grønnere: "Chokeret" Hazard bliver overvældet af presset

Eden Hazard har ikke haft en nem begyndelse på karrieren i Real Madrid.


Det var en drøm, der gik i opfyldelse, men skiftet til Real Madrid har udviklet sig til en sur-sød oplevelse for Eden Hazard, skriver det belgiske medie HLN.

Den tidligere Chelsea-stjerne bliver dagligt udsat for kritik i de spanske medier med en forkærlighed for Real Madrid, og presset skulle angiveligt være ved at stige belgieren til hovedet.

HLN skriver i tirsdagens udgave, at Hazard er "chokeret" såvel som "overvældet" over den konstante granskning af hans præstationer.

- Dét at de spanske tv-kanaler og og radiokanaler næsten timeligt spytter noget nyt ud om ham, har overvældet Hazard. I London nåede holdningerne om ham aldrig samme proportion, skriver HLN blandt andet om situationen.

Hazard skulle samtidigt have udtalt, at den belgiske landsholdslejr -  der selvfølgelig er samlet under landsholdspausene - er "det bedste sted at glemme sine klubproblemer".

Eden Hazard er ikke den første og bliver næppe den sidste store spiller, som i den grad er under luppen i de spanske medier.

Antoine Griezmann oplever i øjeblikket det samme i de Barcelona-baserede medier, og der er ikke noget nyt i, at de store stjerner bliver debatteret i en evighed i Spanien.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED