Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 11:31
Goretzka til Premier League? United tilbyder højere løn end Bayern

Bayern München-profilen Leon Goretzka rygtes væk fra Bayern München, eftersom tyskeren har kontraktudløb med klubben til næste sommer.


26-årige Leon Goretzka har skabt sig et navn i fodboldverden, siden han i 2018 byttede Schalke 04 ud med Bayern München. Men midtbanespilleren står nu overfor et vejkryds.

Hans kontrakt med Bayern München udløber nemlig til næste sommer, hvilket ikke overraskende har tændt julelys i øjnene af flere internationale topklubber. Herunder Manchester United.

De seneste par dage har det forlydt, at De Røde Djævle har intensiveret jagten på Goretzka, som de ønsker at lokke til at bytte Allianz Arena ud med Old Trafford kvit og frit. Mod en kæmpe løn, naturligvis.

Sådan lyder det fra den yderst velinformerede tyske journalist Christian Falk, der tilmed er ekspert inden for alt omhandlende Bayern München.

Falk hævder her til formiddag, at Manchester United faktisk har lagt sig godt i svinget til at lande en aftale med den eftertragtede Goretzka, der også er en profil for det tyske landshold.

Her fremgår det, at United skulle have fremstillet en kontrakt forslag til tyskeren, som er højere end det tilbud, han hidtil har fået fra Bayern München.

Falk tilføjer, at Bayern har i sinde at indlede en ny forhandlingsrunde.

Goretzka var en af Tysklands bedste spillere under EM, hvor han blandt andet scorede et vigtigt mål imod Ungarn i gruppespillets tredje kamp.

Han spillede 32 kampe for Bayern i den forgangende sæson blandt andet med otte mål og ni assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE