AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 11:53
Good Guy Mané: Angriberen donerer Liverpool-trøjer til forældreløse børn

Sadio Mané spreder endnu engang god karma ved at donere Liverpool-trøjer til afrikanske børn.


Forældreløse børn i Malawi får sig en glædelig overraskelse inden længe, når de modtager mere end 100 Liverpool-trøjer med Sadio Mané bagpå – doneret af angriberen selv.

Det er en drøm, der går i opfyldelse for børnene, som får en trøje, de aldrig troede, de ville kunne få, udtaler Mary Woodworth fra FOMO, velgørenhedsorganisationen, som skal distribuere de mange Liverpool-trøjer til de nødstedte børn.

Det er næsten magisk. Sadio Mané er fra Afrika, hans navn er alle steder, så det vil være overvældende for børnene at se hans navn på en trøje.

Det er ikke første gang, Liverpool-angriberen gør sig i velgørenhed. Tidligere har The Reds-spilleren også doneret €200.000 til at bygge en skole i sin senegalesiske hjemby, ligesom han også har købt og doneret 300 Liverpool-trøjer til sin hjemby forud for Champions League-finalen sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED