Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 22:22
For godt til at afvise: City har budt 325 millioner på 18-årige venstreback

Mundo Deportivo skriver onsdag aften, at Manchester City har budt stort på Sporting Lissabon-teenageren Nuno Mendes.


Nuno Mendes har længe tiltrukket interesse fra både Manchester United og Liverpool, men det ser ud til, at det i stedet bliver Manchester City, der løber med den 18-årige Sporting Lissabon-venstreback.

Ifølge Francesc Aguilar fra Mundo Deportivo har The Cityzens nemlig afgivet et bud, der er så godt, at de portugisiske mestre nærmest ikke kan sige nej. Journalisten skriver, at der er tale om et bud på op mod €44 millioner - cirka 325 millioner kroner.

Derudover skulle City også være villige til at inkludere højrebacken Pedro Porro, der tilbragte sidste sæson i netop Sporting med stor succes, i handlen.

Mendes, der har kontrakt med Sporting frem til 2025, anses for at være verdens måske mest lovende unge venstreback, og Manchester City kunne godt være på udkig efter en spiller til positionen, hvor Benjamin Mendy aldrig for alvor har slået til gennem længere tid.

The Athletic har også for nylig omtalt de engelske mestres interesse i Mendes, men et bud på €44 millioner er mange penge for så ung en spiller, når man angiveligt også er på udkig efter en ny topangriber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED