AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 19:48
Godt nyt til Chelsea: Hudson-Odoi tæt på femårig kontraktforlængelse

Ifølge Daily Mail underskriver Callum Hudson-Odoi en femårig kontraktforlængelse med Chelsea inden længe.


I januar var der meget snak om Callum Hudson-Odoi, da det engelske stortalent var jagtet af Bayern München. Den tyske storklub fik afvist et bud på £35 millioner, og Chelsea afviste atter tyskerne i juni, da de bød £22 millioner. 

Den 18-årige wingers kontrakt udløber med The Blues næste sommer, og det har indtil nu været usikkert, hvorvidt Hudson-Odoi ville forlænge samarbejdet eller ej. 

Nu ser det endeligt ud til, at Chelsea har fået overtalt englænderen til at blive på Stamford Bridge. Det melder Daily Mail

Avisen skriver således, at parterne er blevet enige om en femårig kontrakt, der indbringer Hudson-Odoi £100.000 om ugen.

Fortsætter udviklingen positivt for Chelsea-spilleren, kan aftalen i længden stige til en årlig løn på £10 millioner. 

Dette er særdeles positive nyheder for London-klubben, da de i kommende to transfervinduer er ramt af transferkarantæne. Transferkarantænen kan samtidigt komme Hudson-Odoi til gode, da Frank Lampard formentlig vil give klubbens unge spillere chancen. 

Hudson-Odoi, der fik debut for England i marts, er i øjeblikket i gang med genoptræningen efter sin ankelskade, men det forventes, at han er klar til sæsonstart. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED