Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 08:45
Godt nyt for Chelsea: Bayern åbner op for salg af transfermål

Karl-Heinz Rummenigge erkender, at et salg af Niklas Süle kan komme på tale.


Bayern München vil gerne forlænge med Niklas Süle, men den tyske storhold er ikke immune over for coronapandemiens konsekvenser for klubbens bundlinje, og derfor kan et salg af Chelsea-transfermålet komme på tale.

Det erkender Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge.

- Vi ønsker gode, tyske landsholdsspillere i Bayern, og Niklas har stadig et år tilbage på sin kontrakt. Vi vil forhandle med ham og se, hvad de fører til. Vi ser roligt på det hele frem til sommeren, fortæller Rummenigge til ZDF.

- Coronaen har også forårsaget finansiel skade på Bayern, men kan vi finde en løsning, vil vi gerne forlænge, men det vil kun være muligt under visse betingelser.

Nu er det ikke til at sige, hvad disse betingelser indebærer, men det oplagte bud er selvfølgelig, at det har noget med spillerens løn og potentielt kommende løn at gøre.

Kan Süle og Bayern ikke nå til enighed om nye vilkår, skulle Thomas Tuchel og Chelsea ifølge flere engelske såvel som tyske medier stå klar til at slå til.

Til sommer har den 25-årige tysker kun 12 måneder tilbage på sin kontrakt med den tyske storklub, og Bayern viste sidste sommer med salget af Thiago Alcantara, at de er villige til at sælge spillere med kort tid tilbage på deres aftaler.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED