Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 21:31
Godt betalt: Så meget kommer Rangnick til at tjene i Manchester United

Ralf Rangnick kommer til at tjene mere end en million kroner om ugen i Manchester United.


Det er ikke en dårlig forretning for Ralf Rangnick at blive ansat i Manchester United.

Han har nemlig udsigt til at få fordoblet den løn, han har haft i Lokomotiv Moskva, og ifølge The Mirror kommer han derfor til at tjene omtrent 67 millioner kroner årligt hos De Røde Djævle.

I første omgang er det planen, at han skal være manager for klubben resten af sæsonen, inden han træder ind i en konsulentrolle, hvor han skal bidrage med sin store erfaring inden for fodboldverdenen.

Rangnick har i løbet af sin karriere spillet en stor rolle i at få Red Bull Salzburg og RB Leipzig til at blive velfungerende klubber.

Og med sådan en løn hviler der altså et stort pres på Rangnick, der angiveligt har en stor beundrer i Ed Woodward, som efter sigende har krævet, at Rangnick efter sin tid som manager skulle have en plads i klubbens ledelse.

På nuværende tidspunkt er Rangnick endnu ikke præsenteret i Manchester United, men det forventes blot at være et spørgsmål om tid, inden det sker.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE